Festina Lente
Festina Lente

Dictionar Auto

                          


FabricatieNumele de marca al unei masini sau camion, ca de exemplu Chevrolet, Ford, Dodge, Honda.

FadingScadere temporara a capacitatii de franare a unui vehicul ca urmare a supraincalzirii garniturilor de frictiune (placute sau saboti), peste limita maxima pe care acestea o pot suporta, sau ca urmare a fierberii lichidului de frana in etrieri sau in cilindrii de frana, fierbere care ar putea conduce la aparitia bulelor de aer in circuitul de frana.

FaetonTermenul faeton era adesea folosit pentru masinile decapotabile construite in perioada anilor 1930. Faetonul era o masina cu un design foarte sic, care avea de obicei 2 usi si un plafon convertibil. Faetonul dublu avea patru locuri iar cel triplu, 6-7 locuri

Fanta de ventilatieOrificiu de captare si control al fluxului de aer.

Faruri cu halogenLumini care ofera o iluminare mai puternica comparativ cu luminile incandescente standard. Becurile cu halogen sunt umplute cu un gaz ca de exemplu iod. Acest gaz reduce evaporarea treptata a filamentului wolfram si mareste durata de folosire.

Faruri de ceataLlumini auxiliare care au un fascicul mai larg decat cel al farurilor standard. Farurile de ceata sunt montate de obicei mai jos decat farurile standard, pentru a ilumina pe timp de ceata si pentru a reduce reflectarea luminii.

Faza de drumVezi: faza lunga.

Faza de intalnireVezi: faza scurta.

Faza lungaLumina produsa de farurile unui autovehicul, asigurand o iluminare pe raza mare. Se mai numeste si faza mare, lumina de drum sau faza de drum.

Faza mica, asimetricMai este numita si lumina de drum. Lumineaza mai puternic partea dreapta a drumului decat pe cea stanga, de aceea este asimetrica.1  2  3   >     >>  Telefoane Instructori auto FESTINA LENTE!

* Mihai PURICESCU

- director, profesor legislație rutieră - 0744 528 280

* Constantin BESICA - instuctor auto - 0745 521 810

* Mihai CRUDU - instructor auto - 0742 314 561

* Radu STROIEA - instructor auto - 0743 564 728

Servicii Festina Lente

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

EDUCATIE RUTIERA IN SCOLI

EDUCATIE RUTIERA IN SCOLI

FESTINA LENTE
se implica in procesul de educare a elevilor în domeniul educatiei rutiere! Un OM EDUCAT mai multi OAMENI PROTEJATI!

CHESTIONARE ONLINE

CHESTIONARE ONLINE

FESTINA LENTE pune la dispozitie CHESTIONARE ONLINE  pentru: conducatori auto, mopede, instructori auto, profesori legislatie rutiera, atestate profesionale.

PUNCTE DE INFORMARE

PUNCTE DE INFORMARE

FESTINA LENTE își propune să găsească 
locuri pentru PUBLICITATE SI INFORMARE in fiecare localitate pentru viitorii CURSANTII. Cei interesati ne pot contacta la 0744.528.280-Mihai Puricescu

CONSULTANTA IN DOMENIU

CONSULTANTA IN DOMENIU

   Nu ezitati sa intrebati!