Festina Lente
Festina Lente

Buna prieteni!


   1 MAI - ora 18:00 - DESCHIDEREA SERIEI ONLINE    

festina-lente.ro/test-chestionare

CURS DE LEGISLATIE RUTIERĂ - ACASĂ LA TINE!

NU TREBUIE SĂ MAI VII TU de la: Grințieș, Durău, Ceahlău, Poiana Teiului, Borca , Farcașa, Hangu, Bicaz, Tazlău, Borlești, Rediu, Cândești, Piatra Șoimului, Costișa, Podoleni, Zănești, Roznov, Săvinești, Dumbrava Roșie, Gârcina, Dobreni, Negrești, Bodești, Girov, Dochia, Mărgineni sau Piatra Neamț,  VOI VENI EU ÎN CASA TA, pentru a te pregăti în vederea obinerii permisului de conducere.

INDIFERENT UNDE   ti-ai propus sa faci scoala de soferi, poti urma cursurile de teorie la FESTINA LENTE, apoi vei primi TRANSFERUL, si te vei putea înscrie pentru CONDUCERE LA ORICE ALTA SCOALA DE SOFERI DORESTI

Pandemia COVID-19 nu ne va doborî. ACEASTA (pandemia) este doar o treapta a istoriei prin care  trecem , o treaptă de urcare spre a ne îndeplini idealurile. Trebuie să ne adaptăm din mers pentru a ne putea desfășura viața normal.

Chiar dacă se va relaxa distanța socială, chiar daca vom putea merge la serviciu, sigur fiecare dintre noi va fi mai precauți. Vom întoarce spatele cand unul tușește, nu vom mai sta in aglomerații, iar SALILE  DE CURSURI nu va putea fi folosite la capacitate maximă.

Echipa școlii de conducatori auto FESTINA LENTE Piatra Neamt va propune, sa ne schimbam stilul de viata. Propuneerea este ca in cel mai scurt timp, eu, Mihai PURICESCU - profesor de legislatie rutiera, sa  va predau  cursurile de LEGISLATIE RUTIERA - ACASĂ LA DUMNEAVOASTRĂ.

Dumneavoastra, cei care încă sunteți cursanți ai școlii, cât și cei care abia sunt înscriși sau doriți să vă înscrieți, vă propun să ne organizăm pentru a face cât mai eficient acest curs!

VA FI GREU PÂNĂ ORGANIZĂM PRIMUL CURS.

Vreau să veniți cu propuneri în acest sens. Vreau să veniți cu propuneri de programe, de tehnici informatice, de metode prin care să putem realiza aceste cursuri la un nivel foarte bun. Nimeni nu s-a nascut învățat!

AI ÎNCREDERE ÎN ACEST PROIECT? 

TE AVANTAJEAZĂ?

Astept părerile voastre despre acest proiect si vă voi ține la curent!
Voi veni cu precizari concrete pentru realizarea acestui proiect!

Dacă stii pe cineva care dorește să urmeze cursurile școlii de șoferi, informeaza-l de acest proiect, sau trimite-mi facebook ul lui pentru a afla!

Contact: 0744 528 280

mail: http://www.festina-lente.ro/contact

Cu respectul cuvenit, Mihai Puricescu

TREBUIE SA FIM CONȘTIENȚI CĂ SĂLILE DE CLASĂ VOR RĂMÂNE MULTĂ VREME GOALE!

retea online 1