Festina Lente
Festina Lente

Dictionar Auto

                          


WattUnitate de masura a puterii (simbol fizic, W). In cazul motoarelor auto, puterea este indicata de catre constructor, in kilowati si in cai putere (1 CP = 736 W).

WHIPSAbreviere preluata din limba engleza pentru WHIplash Protection System (sistem de protectie a ranirii gatului ca urmare a unor smucituri bruste), dispozitiv de securitate aplicat pentru prima data de Volvo, in 1999, pentru scaunele fata, proiectate pentru a reduce ranirea capului si a gatului in caz de coliziune spate. V. scaun WHIPS.

WOTAcronim preluat din limba engleza pentru Wide-Open Throttle (Clapeta de acceleratie complet deschisa), regim specific de functionare, in plina sarcina, a unui motor cu ardere interna.

WSSAcronim preluat din limba engleza pentru Wheel Speed Sensor (Senzor turatie roata).1Telefoane Instructori auto FESTINA LENTE!

* Mihai PURICESCU

- director, profesor legislație rutieră - 0744 528 280

* Constantin BESICA - instuctor auto - 0745 521 810

* Mihai CRUDU - instructor auto - 0742 314 561

* Radu STROIEA - instructor auto - 0743 564 728

Servicii Festina Lente

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

EDUCATIE RUTIERA IN SCOLI

EDUCATIE RUTIERA IN SCOLI

FESTINA LENTE
se implica in procesul de educare a elevilor în domeniul educatiei rutiere! Un OM EDUCAT mai multi OAMENI PROTEJATI!

CHESTIONARE ONLINE

CHESTIONARE ONLINE

FESTINA LENTE pune la dispozitie CHESTIONARE ONLINE  pentru: conducatori auto, mopede, instructori auto, profesori legislatie rutiera, atestate profesionale.

PUNCTE DE INFORMARE

PUNCTE DE INFORMARE

FESTINA LENTE își propune să găsească 
locuri pentru PUBLICITATE SI INFORMARE in fiecare localitate pentru viitorii CURSANTII. Cei interesati ne pot contacta la 0744.528.280-Mihai Puricescu

CONSULTANTA IN DOMENIU

CONSULTANTA IN DOMENIU

   Nu ezitati sa intrebati!