Festina Lente
Festina Lente

Dictionar Auto

                          


HabitacluSpatiul interior, specific caroseriei autoturismelor, destinat postului de conducere si transportului pasagerilor.

Hatchback Caroserie de autoturism de tip compact, in doua volume sau doua volume si jumatate, cu 2 sau 4 usi laterale si o alta usa spate, tip hayon pentru accesul la portbagaj. Pentru a se obtine un volum mai mare al portbagajului, bancheta spate este de tip rabatabil. Denumirea provine din limba engleza, unde hatch semnifica, la origine, o mica deschidere in puntea unei nave, apoi denumirea a fost preluata si pentru usa de avion.

HayonUsa spate rabatabila intalnita la caroseria unor automobile, incluzand in ea luneta si permitand accesul in portbagaj.

Head-up DisplayPrezinta indicatiile instrumentelor pe parbriz. In timp ce la avioanele de lupta sistemul e deja folosit, pe pamant el mai creeaza, din cauza distragerii atentiei soferului.

HidropneumaticaEste o suspensie prin care caroseria nu se sprijina pe arcuri de otel, ci pe perne cu aer. Este folosit in prezent numai de firma Citroen.

HUDAbreviere preluata din limba engleza pentru Head-Up Display (afisaj la nivelul capului); sistem de indicare electronica la bord a anumitor parametri (viteza, navigatie etc.), care proiecteaza imaginea afisata pe parbriz, in campul vizual al soferului, cu ajutorul unui display fluorescent cu vacuum.1Telefoane Instructori auto FESTINA LENTE!

* Mihai PURICESCU

- director, profesor legislație rutieră - 0744 528 280

* Constantin BESICA - instuctor auto - 0745 521 810

* Mihai CRUDU - instructor auto - 0742 314 561

* Radu STROIEA - instructor auto - 0743 564 728

Servicii Festina Lente

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

EDUCATIE RUTIERA IN SCOLI

EDUCATIE RUTIERA IN SCOLI

FESTINA LENTE
se implica in procesul de educare a elevilor în domeniul educatiei rutiere! Un OM EDUCAT mai multi OAMENI PROTEJATI!

CHESTIONARE ONLINE

CHESTIONARE ONLINE

FESTINA LENTE pune la dispozitie CHESTIONARE ONLINE  pentru: conducatori auto, mopede, instructori auto, profesori legislatie rutiera, atestate profesionale.

PUNCTE DE INFORMARE

PUNCTE DE INFORMARE

FESTINA LENTE își propune să găsească 
locuri pentru PUBLICITATE SI INFORMARE in fiecare localitate pentru viitorii CURSANTII. Cei interesati ne pot contacta la 0744.528.280-Mihai Puricescu

CONSULTANTA IN DOMENIU

CONSULTANTA IN DOMENIU

   Nu ezitati sa intrebati!