Festina Lente
Festina Lente

Regula celor 3 "ADMIS"!

admis

      DE CE PICĂM?

     Pentru că nu suntem destul de ATENȚI și ni se par lucruri acceptabile, logice, care de fapt trebuie foarte bine gândite și înțelese.
     Greșeala pe care multe persoane o fac, este să rezolve chestionare fără a citi legislația, NU participă la cursurile de LEGISLAȚIE RUTIERĂ, nu verifică ce au greșit si nici nu citesc expalicațiile. Mulți învață mecanic, fără a gândi ceea ce bifează, doar amintindu-și posibilul răspuns.
      Ne gândim mereu ce și cum să facem să învățam mai ușor, mai rapid și cel mai important, să înțelegem ceea ce învățam. Iar de la aceste gânduri, pleacă nelămuririle, haosul psihic, emoțiile, chiar și frica întrebării: Oare învăț corect să pot obține ADMIS la proba teoretică?
La început de drum, totul pare frumos, ușor și perfect, atât pentru un tânăr cât și pentru o persoană adultă. Auzim adesea că e ușor la sală, ușor la oraș și când ajungem în momentul crucial, picăm.
Regula celor 3 ADMIS – regula de aur!
     Este o metodă foarte simplă și eficientă, care ajută cursanții școlor de șoferi să înțeleagă și să asimileze cât mai multe informații, logice, aplicabile atât în proba scrisă, cât și cea practică.
     Foarte important este faptul ca această regulă se aplică pentru fiecare capitol, în parte.
La fiecare capitol, trebuie făcute câte 3 chestionare cu rezultatul ADMIS, pentru a putea trece la următorul capitol și la învățarea a tot mai multe lucruri utile și foarte importante, atât în pregătirea noastră ca viitori șoferi, cât și în siguranța celorlalți din jurul nostru, atât de pe stradă, cât și de pe trotuar.
Primul capitol, cel cu indicatoare și marcaje, este cel mai simplu și ușor de învățat. Mintea și ochii noștri sunt setați să recepteze tot ceea ce este nou și colorat destul de repede și ușor. Acest capitol are o mare importanță, deoarece fără a cunoaște semnele cu care ne intersectăm pe stradă, s-ar crea un haos și multe persoane ar fi în pericol, în special noi.
     Regula celor 3 ADMIS, este esențială învățării, deoarece în timpul celor 3 chestionare din indicatoare și marcaje, ești setat doar pe ilustrații și situații pe care le vei întâlni pe parcursul drumurilor viitoare. De ce sunt 3 chestionare și nu doar 1 dacă sunt atât de ușor de rezolvat? Deoarece, repetiția este mama învățăturii. Dacă ar fi doar 1 ADMIS, atunci multe persoane ar rezolva doar un singur chestionar, pe care sigur l-ar promova, apoi ar trece mai departe, fără să înțeleagă prea mult.
     Deci, regula celor 3 ADMIS ne ajută să observăm cât mai multe situații și să asimilăm cât mai multe informații. Este important să lucram cu interes chestionarele, chiar dacă ni se par ușoare, până când vom aveam cei 3 ADMIS, pentru a putea trece mai departe.
     Treptat, trecând de la indicatoare și marcaje la prioritate, putem observa că deja ni se întipăresc noțiuni noi de care avem nevoie la tot pasul. Făcând câte 3 chestionare din fiecare, ne familiarizăm cu conținutul, iar subconștientul nostru asimilează informațiile de care avem nevoie, iar, mai târziu, bifăm răspunsul corect la întrebări, fără să învățam „pe de rost”. Apoi, după ce avem din prioritate făcute 3 chestionare cu rezultatul admis, trebuie să combinăm chestionarele, făcând doar din indicatoare și prioritatea de trecere. Atunci și abia atunci, vom înțelege de ce a fost nevoie de cei 3 ADMISI, deoarece lucrurile s-au întipărit mult mai ușor, dacă am repetat aceleași noțiuni, din același capitol.

1. Indicatoare / marcaje
Chestionarul 1 – admis             Chestionarul 2 – admis      Chestionarul 3 – admis
2. Prioritatea de trecere
Chestionarul 1 – admis            Chestionarul 2 – admis        Chestionarul 3 – admis
Recapitulare -1 chestionar din: Indicatoare / marcaje și prioritatea.
3. Depășirea
Chestionarul 1 – admis             Chestionarul 2 – admis          Chestionarul 3 – admis
Recapitulare -1 chestionar din: Indicatoare / marcaje și prioritatea și depășirea.
4. Semnalele polițistului
Chestionarul 1 – admis          Chestionarul 2 – admis           Chestionarul 3 – admis
Recapitulare -1 chestionar din: Indicatoare / marcaje și prioritatea și depășirea și semnalele polițistului.
5. Calea ferata
Chestionarul 1 – admis             Chestionarul 2 – admis           Chestionarul 3 – admis
Recapitulare -1 chestionar din: Indicatoare / marcaje și prioritatea și depășirea și semnalele polițistului și calea ferata.
Se continuă în acest fel, până la sfârșitul tuturor capitolelor.
Apoi se începe rezolvarea chestionarelor din toate capitolele, adică simulare de examen.

Metoda dă rezultate formidabile!
BAFTĂ TUTUROR!

GRATUIT -CHESTIONARE ONLINE EXPLICATE